Alarmsystem

Alarmpakke
Hos Cecurity behøves du ikke gå på kompromis med kvaliteten, når du køber rationelt. Cecurity leverer og monterer komplette alarmpakker uden du skal røre en finger - til Danmarks skarpeste pris. Vi har alarmpakker som er velegnet til både dit hjem og erhverv, så du sikrer dig en alarmpakke du kan stole på og dermed støre sikkerhed i hjemmet eller virksomheden. Alle vores alarmpakker inkluderer en alarm host, PIR detektor, dørsensor og en fjernbetjening. Ved at vælge en alarmpakke fra Cecurity undgår du de dyre regninger på abonnementer til vagtselskaber, der håndterer vagtservice. Vi mener at den bedste sikkerhed er nabohjælp, da dine naboer kan være hurtigere ovre ved indbrud. Tyvene ved godt, hvis der bliver holdt øje med din bolig og på den måde undgår du indbrud. Endeligt har du også mulighed for at downloade en app til både android og iPhone, således du kan modtage en besked ved indbrud.

Sensor
Alarm sensorer er kernen af et godt alarmsystem. Cecurity er den førende leverandør af alarm sensorer i alle afskygninger. Vores trådløse magnet sensor til dør og vindue har en distance på 2cm og giver dig besked ved lavt batteri niveau, så du kan få udskiftet dine batterier i tide. Vi anbefaler sensorer med batterier, da du i så fald også er sikret ved strømsvigt. Den er tilmed nem at tilkoble alarmsystemet og kan købes separat, hvis du har behov for flere sensorer. Har du husdyr i hjemmet kan det være effektivt med en husdyr-tolerant alarm sensor, som kan adskille husdyr fra ubudne gæster. Det ideelle sted at påmontere denne sensor er på væggen i et af rummets hjørner og et stykke fra varmekilder, da de kan få negativ indflydelse på sensoren.

Sirene
Du er kvalitetssikret ved køb af alarm sirener hos Cecurity. Vi har et stort udvalg af sirener, så vi kan finde en løsning der passer dine behov. Vi sælger ikke kun sirener, men fremtidssikret løsninger. Vi stiller derfor store krav til vores leverandører og har sammensat vores produktlinje, så vi kan leverer de bedste produkter på markedet.
Vores udvalg af sirener dækker blandt andet udendørs og indendørs sirener med op til 3 minutters sirene.

Tilbehør
Hos Cecurity har du mulighed for at integrere trådløse gas- og røgalarmer i det samlede alarmsystem. Se vores store udvalg af tilbehør her på siden.


Hvis du har spørgsmål angående vores alarmsystemer er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige salgskonsulenter, som kan give dig den bedste rådgivning, så du får en løsning der passer til dine behov. Hvis du bestiller inden kl. 16.00 har du din bestilling allerede den efterfølgende dag.