Din lokale partner indenfor videoovervågning og sikkerhedsudstyr

Cecurity har mange års erfaring i sikkerhedsbranchen og har derfor oparbejdet den rette ekspertise indenfor sikkerhedsudstyr og videoovervågning. Vi deltager i messer i ind- og udland for at holde os opdateret på de nyeste produkter og teknologier på et eksplosivt marked. Vi er eksperter i løsninger til overvågning af byggepladser, erhvervsejendomme og private boliger. Derfor står vi stærkt og kan rådgive og vejlede dig, så vi sammen finder en løsning, der matcher dine behov. Uanset om det er til dit hjem eller erhverv.

Vores hovedsæde ligger i Aalborg (Vejgaard), hvor  vores dygtige konsulenter glædeligt vil fremvise og give en demo af vores produkter. Vi tilbyder altid prisgaranti, hvilket for dig betyder, at du altid finder de billigste priser hos Cecurity. Hvis du finder tilsvarende produkter tilsvarende hos en anden udbyder. Vi matcher prisen, samt giver yderligere et gavekort på 10% af ordrens pris (ekskl. fragtprisen), som du frit kan bruge i vores webshop eller en af vores fysiske butikker. Derudover tilbyder vi også dag-til-dag levering med Post Danmark, såfremt du bestiller inden kl. 16.00. Der er desuden fri fragt ved køb over kr. 500,-.

 

 

Her på siden finder du hele vores store udvalg, og du kan altid betale sikkert med kreditkort eller med bankoverførsel.

Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller betaling – så tøv ikke med at kontakte os per telefon eller e-mail. Vores kontaktoplysninger kan findes nederst på siden eller her.

Du kan naturligvis også modtage gratis råd og vejledning i vores fysiske butik, der er placeret på Hadsundvej 70 i Aalborg.

Det siger vores kunder om os

Vi elsker at få feedback på vores produkter og service - vi garantere nemlig produkter i højeste kvalitet og levere Danmarks bedste service. Vi tror på dette er nøglen til et langt og godt samarbejde mellem os og vores kunder. Sikkerhedssystemer er en langvarig investering og det er vores højeste prioritet at vi lever op til vores kunders forventninger, således hele forløbet fra start til slut forløber problemfrit.

profilbillede
Michael Goul
Driftleder - Funcenter

"Oplevede hos Cecurity god og professional service, samt fremragende vejledning. Havde spørgsmål omkring hvilket system ville dække mine behov bedst.. ..blev her mødt med stor ekspertise og erfaring fra Cecurity. Jeg er alt i alt meget tilfreds med overvågningssystemet som efter kyndig vejledning dækker mine behov perfekt, og giver mig mulighed for at følge aktiviteterne i de forskellige haller direkte fra telefonen.

profilbillede
Anita Michaelsen
Indehaver - Kunstcaféen

”Jeg er super tilfreds med mit køb hos Cecurity. Der har ingen problemer været på noget tidspunkt i forløbet. Cecurity stod for opsætning og installering.. ..af systemet, og glæder mig over at dette blev gjort hurtigt og professionelt, samt til en fair pris. Kan helt klart anbefale Cecurity til andre.