Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Cecurity.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Cecurity.

Dokumentation og vejledning:
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Cecurity.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Cecurity side, er denne af vejledende art. Cecurity indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra Cecurity anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark. Leveringstid 1-2 dage.

Risikoen for varer købt af Cecurity overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation:
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Cecurity, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Cecurity. Vi yder 2 års reklamationsret.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Cecurity har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling:
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Kreditkort, bankoverførsel, EAN betaling eller kontant ved afhentning. Alle priser i Cecurity - på web-adressen http://www.Cecurity.dk- er inkl. moms.

Fortrydelsesret:
Cecurity yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Varen skal returneres til Cecurity indenfor 14 dage fra den dag, hvor kunden har meddelt Cecurity om returneringen.

Returnering:
Køber kan tage varen i brug og herefter returnere varen. Dette sker dog med det forbehold, at forbrugeren hæfter for en eventuel værdiforringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på normal vis.

Ved returnering er det kunden selv, der bærer risikoen for varen hændelige betaling eller forringelse under tilbagetransporten. Cecurity har ikke pligt til at tilbagebetale eventuelle ekstraomkostninger, der er forbundet med, at forbrugeren udtrykkeligt har valgt en anden og dyrere leveringsmetode end den standardlevering, som Cecurity tilbyder.

Afhjælpning og ombytning sker uden udgifter for forbrugeren.

Tilbagebetaling:
Cecurity tilbagebetaler ved forbrydelser eller anden returnering senest 14 dage fra datoen, hvor kunden har informeret Cecurity om returneringen. Cecurity afventer dog returvaren før købesummen refunderes.

Afhjælpning og ombytning sker uden udgifter for forbrugeren.

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl på Cecuritys hjemmeside.