Dummy kamera

Et falsk overvågningskamera kan være med til at forhindre indbrud i hjemmet eller butikken, da det kan virke afskrækkende over for indbruds- eller butikstyven. Cecurity sælger dummy kamera i allerbedste kvalitet, hvilket betyder at disse kameraer ligner ægte overvågningskameraer til forveksling. Bemærk dog, at de ikke er tilsluttet og man derfor ikke har mulighed for at optage. Det gør det væsentligt billigere end et almindelig overvågningskamera. Du kan dog med fordel supplere et dummy kamera med vores overvågningssystemer. Vores erfaring viser, at det virker rigtig godt at have flere kameraer, da det derved er nemmere for tyven at se kameraerne og tyven kan ikke se forskel på de ægte kameraer og dummy kamera. Hvis du kombinerer et dummy kamera med vores overvågningsskilte til at sætte i vinduet eller på døren.

Spion kamera

Du kender måske spionkamera fra James Bond film, men det kan også være ekstremt effektiv mod tyveri i dit hjem eller virksomhed. Spion kameraer er i alt sin enkelthed et kamera, som er skjult i almindelige genstande i form af et vækkeur, knager, kuglepen og derfor gør det umuligt for tyven at se kameraet.  På den måde kan du overvåge uventede gæsters gøren i dit hjem og sikre dig bevismateriale, som du kan bruge til at stå stærkere i forbindelse med anmeldelse til politiet og forsikringsselskabet. Vi har et bredt sortiment af spion kameraer, som kan findes her på siden.

Cecurity er din førende leverandør af spion kameraer og vi bestræber os hele tiden på at tilbyde de bedste priser samtidig med vi ikke går på kompromis med prisen. Vi mener ALLE skal have råd til god kvalitet og sikkerhed i hjemmet, derfor tilbyder vi prisgaranti, hvis du finder tilsvarende produkt billigere andetsteds. Det betyder, at vi matcher konkurrentens priser plus giver yderligere 10 % på et gavekort. Vi tilbyder hurtig levering. Hvis du bestiller dit dymmy- og/eller spion kamera inden kl. 16.00 modtager du dine produkter allerede den efterfølgende dag. Har du spørgsmål til vores produkter er du velkommen til at tage kontakt til os. Vores eksperter står altid tilgængelig til at udføre professionel rådgivning, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.