Sitemap

Cecurity er eksperter inden for salg, montering og rådgivning omkring videoovervågning og sikkerhedsudstyr til privat og erhverv. Vi har et væld af muligheder, hvorfor vi har forståelse for, hvis du kan have lidt svært ved at navigere rundt på vores hjemmeside. Derfor har vi udarbejdet dette sitemap, der kan være behjælpelig til at finde de produkter eller emner du søgte.

Videoovervågning – Beskrivende side om videoovervågning, hvor du kan få en vejledning om, hvilke produktkategorier, der kan være relevante for dig. Under videoovervågning finder du blandt andet undergrupper som overvågningspakke, IP kamera, netværksoptager og tilbehør. Vores overvågningsudstyr kan anvendes som en forebyggende faktor i mod indbrud, tyveri og hærværk.

Alarmsystem - Skræm tyven væk med et system, der kan udsende signaler direkte til din-, familien- og naboens mobiltelefon. Når alarmen aktiveres, vil systemets sirene ringe, så de ubudne gæster skræmmes væk.

Overvågningspakke - færdige videoovervågnings pakkeløsning. Vi har sammensat enkelte pakker på komplette overvågningssystemer. Disse synes at dække de hyppigste behov for videoovervågning, men kan justeres alt efter, hvordan vores kunder ønsker det.

IP Kamera - bedste kvalitet på markedet. Vi har 4 megapixel overvågningskameraer, der klart kan genkende ansigter, nummerplader og andre mindre detaljer. Gå ikke ned på kvaliteten!

Netværksoptager - er du til det simple og fremtidssikre? Så skal du investere i en netværksoptager (NVR) frem for en almindelig videooptager. Fremtiden er netværksdrevet, hvorfor alle fremtidige produkter tilmed forventes at kunne forbindes til en netværksløsning. Derfor er det langt enklere at forbinde eksempelvis din mobiltelefon med din netværksoptager.

Tilbehør - skilte til overvågning, backup-enheder, kabler og lignende kan tilkøbes til videoovervågning.

Alarmpakke - komplet tyverisikring til både privat og erhverv. Forskellige størrelser af pakkeløsninger, der kan dække dine behov for eksempelvis en lejlighed, parcelhus, butikslokale og større lagerhal.

Sensor - bevægelsessensor, der kan registrere, hvis du får ubudne gæster. Sensoren kan være den afgørende faktor for, at tyven opdages på grund af vedkommendes bevægelse. Se også vores sensorer, der har forbehold for dyr.

Sirene - tyvens skræk, der udløses, når alarmen aktiveres.

Tilbehør - skilte til at afskrække tyven, ekstra sirene, sensorer og lignende alarmudstyr. Alarmsystemet kan tilkobles et stort antal tilbehørsdele, så det kan udvides alt efter behov.

Dummy kamera - falsk videoovervågning. De kriminelle tror, at dine områder overvåges. Det er dog ikke tilfældet, og det koster dig langt færre kroner end et rigtigt overvågningssystem.

Spion kamera - optag dine omgivelser uden at blive opdaget. Små kamera monteres i kuglepenne, knagerækker, armbåndsure og lignende.

Serviceaftale - vores erfaring siger, at en stor del af vores kunder ikke vedligeholder deres videoovervågning, hvilket først opdages, når skaden er sket. Sørg for, at dit sikkerhedsudstyr altid kører efter normal drift - tegn en serviceaftale, og lad os håndtere vedligeholdelse og reparation.

Referencer - se en del af vores kundeudvalg. Kunderne vælger os, fordi kvaliteten er i orden. Derudover er prisen attraktiv udover det sædvanlige.

Blog – følg med i den nyeste teknologi inden for videoovervågning og sikkerhedsudstyr generelt. Se også vores nyeste produkter, hvori de nyeste features fremhæves markant af vores skribenter.

Om os – en beskrivende side, der omhandler hvem der står bag Cecurity og hvorfor virksomheden er blevet til.

Handelsbetingelser - se vores vilkår for handel og brug af hjemmesiden.

Forsendelse – læs mere om vores attraktive forsendelsesvilkår her.