Hos Cecurity er vi specialister i videoovervågning til både private og erhverv. Vi har forhandlet os frem til gode aftaler med anerkendte leverandører, så vi kan tilbyde vores kunder super skarpe priser på overvågning. Cecurity ånder og lever for at yde vores kunder den bedste service og stiller os kun tilfredse med at tilbyde løsninger i allerbedste kvalitet. Det betyder derfor at et overvågningskamera fra os, er i HD-kvalitet. Det giver en højere opløsning end traditionelle kameraer, hvilket giver knivskarpe billeder, så personerne er letgenkendelige. Det giver et godt udgangspunkt for videodokumentation, hvis uheldet skulle være ude i form af tyveri.

Overvågningspakke
Vi sammensætter gerne en overvågningspakke, så du får et overvågningssystem, som passer lige netop dine behov. Med en komplet overvågningspakke fra Cecurity får du alt du behøver for at overvåge din bolig eller virksomhed. Overvågningspakken indeholder en NVR-boks, overvågningskamera og kabler. Alle vores overvågningspakker kan betjenes via android og iPhone vha. en app. Kontakt vores dygtige salgskonsulenter, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning.
Vi kan kontaktes per telefon: 60 66 96 03 eller e-mail: info@cecurity.dk

Overvågningskamera
Alle vores videokameraer er i High Definition kvalitet, således du sikrer dig den skarpeste kvalitet på dine optagelser. Kameraerne har infrarødt lys, hvilket sikrer dig gode optagelser, selvom du skulle have brug for udendørs videoovervågning. Til udendørsbrug er det anbefalelsesværdigt at bruge vandtæt isoleringstape eller en samlekasse og derved mindske risikoen for nedbrud og sikrer at forbindelsen forbliver i allerbedste kvalitet og kan klare det danske vejr.

Netværksvideo optager
En NVR-boks eller Network video recorder kan lagre dine videooptagelser og derfor anvendes som et alternativ til en PC eller andre operativsystemer. Vores NVR-bokse har op til 4GB harddisk, så du sikrer dig nok hukommelse til overvågningen. En NVR-boks har, i modsætning til de traditionelle DVR-bokse, adgang til netværket, hvilket gør det muligt at overføre digitalt data via netværket. Cecurity tilbyder netværksvideo optager helt op til 16 kanaler, hvilket vil sige du kan tilslutte 16 kameraer.

Vores NVR-bokse indeholder PoE feature, hvilket betyder at dine kameraer får strøm direkte fra din NVR-boks i gennem ethernet stik i boksens switch. Derfor undgår du ekstern strømstik som ligger og flyder.

Tilbehør
Cecurity er førende indenfor videoovervågning og tilbehør. Tilbehør indebærer kabler til montering, muse til betjening af overvågningssystemet, skilte til synliggørelse af overvågning, som er lovpligtigt i Danmark.